Image

13. september | Hotel Continental | OSLO

Bestill i dag – få 1 000 kr i rabatt!


Meld deg på!
 

SKIFTkonferansen retter fokus mot arbeidsrett.


Arbeidsrettsdagen 2018 har ett mål: å gjøre deg som er leder eller HR-ansvarlig oppdatert, kunnskapsrik og trygg på de viktigste arbeidsrettslige spørsmålene du møter.

Programmet i år er basert på over 200 tilbakemeldinger fra dere som var med på konferansen i fjor, og fra de som viste interesse for å være med oss i år.

Arbeidsrettsdagen 2017 fikk svært gode tilbakemeldinger, men noen forbedringsmuligheter er det alltid. Vi har tatt med oss alle erfaringer og tilbakemeldinger fra fjorårets arrangement slik at Arbeidsrettsdagen 2018 lever opp til vårt mål: å gi deg det aller beste og mest praktiske arbeidrettskurset.

Bli med oss den 13. september på Hotel Continental i Oslo.

Meld meg på!

Hva har vi endret siden i fjor?


Vi har tatt imot både ris og ros fra fjorårets konferanse, og kan tilby et enda bedre program i år:

 • Mer plass – i fjor hadde vi nesten 200 deltakere. For å gjøre det mer komfortabelt (med klasseromsoppsett), har vi i år redusert kapasiteten til kun 130 plasser.
 • Mer interaktivitet – for å sikre et enda bedre læringsutbytte legger vi opp til Q&A’s, caser etc, og mer to-veis kommunikasjon med kursholderne.
 • Digital pakke – mange ønsket å ha tilgang på et videoarkiv med foredragene. Dette tilbyr vi nå!
 • Kursbevis – alle som deltar får kursbevis som dokumenterer deltakelsen, og viser hvilke temaer som det er undervist i.

Hvem kommer?

Møt Norges fremste advokater innen arbeidsrett.

 

Eirin Simonsen
Partner, Brækhus


Nicolay Skarning
Partner, Kvale


Ole André Oftebro
Partner, Ræder


Nils Kristian Lie
Partner, Ræder

 
 

​Lill Egeland
Partner, Simonsen Vogt Wiig


Hans Kristian Amundsen


Eivind Arntsen
Partner, Brækhus

 
 

Program

08.30 – 09.30

Registrering og frokost


Det blir lett servering av kaffe og croissanter.

09.30 – 10.30

Keynote:
Ledelse når stormen treffer

Hans Kristian Amundsen


Hans Kristian Amundsen har stått i mange stormer, og taklet store kriser. Som mediemann og nyhetsredaktør i en rekke kjente aviser, senest som sjefsredaktør og adm. direktør i Nordlys fram til 2011.

Fra 2011 til januar 2018 hadde Hans Kristian sentrale roller i Arbeiderpartiet, blant annet som statssekretær ved Statsminsterens kontor, og som sekretariatsleder for Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Hans Kristian Amundsen var statsminister Jens Stoltenbers høyre hånd da terroren rammet 22. juli 2011. En av de siste sakene han håndterte på Stortinget var Giske-saken ved årsskifte 2017-2018. Til høsten utgir Hans Kristian Amundsen bok om de kritikerroste 22. juli-talene han skrev for Jens Stoltenberg.

Hans Kristian Amundsen er en svært dyktig, engasjerende formidler. Han har stått i harde stormer både i næringslivet og politikken, og vi gleder oss til å høre hans Keynote for arbeidsrettsdagen, med tittelen «ledelse når stormen treffer.»

10.45 – 11.45

Oppdatering:
Nyheter innen arbeidsretten

Ole André Oftebro og Nils Kristian Lie, begge partnere i advokatfirmaet Ræder.


Alle som jobber med arbeidsrett vet at dette er et spennende fagfelt der det skjer endringer hele tiden. Det kommer stadig nye lover og andre reguleringer. I tillegg er det en jevn flyt av viktige dommer du må kjenne til.

Nytt i år er derfor en egen bolk med oppdateringer der målet er å sørge for at du er à jour med de viktigste endringene og nyhetene fra arbeidsrettens verden.

Nyhetsoppdateringen vil gis av advokatene Ole André Oftebro og Nils Kristian Lie, begge partnere i advokatfirmaet Ræder.

Ole André Oftebro leder Ræders faggruppee innen arbeidsrett. Ole André har bakgrunn fra Kluge advokatfirma, Øvre Romerike tingrett og Regjeringsadvokaten, og er en etterspurt foredragsholder.

Nils Kristian Lie er en erfaren arbeidsrettsadvokat med spisskompetanse på kollektiv og individuell arbeidsrett. Nils Kristian har bakgrunn som advokat i Fagforbundet og Arntzen de Besche.

11.45 – 12.45

Lunsj


Felles lunsj for alle deltakere på Hotel Continental.

12.45 – 13.45

GDPR:
GDPR for HR


Foredragsholder er ikke endelig bekreftet.

13.45 – 14.45

Oppsigelse:
Ansatte som ikke fungerer

Nicolay Skarning
Partner, Kvale


Hva gjør du med ansatte som ikke presterer som forventet, eller som sprer negativitet på arbeidsplassen og ødelegger for sine kollegaer? Hvilken oppfølging må du gi den ansatte, og når har du tilstrekkelig saklig grunn til å gå til oppsigelse?

Nicolay Skarning er en av Norges høyeste rangerte arbeidsrettsadvokater, og en svært engasjerende foredragsholder. Nicolay er kjent for å se nytt på etablerte oppfatninger, og for å formidle vanskelig innhold på en engasjerende, pedagogisk og ikke minst svært lærerik måte. Nicolay er partner i Kvale advokatfirma og har bakgrunn fra blant annet NHO og domstolene.

14.45 – 15.45

Personalsaker:
De vanskelige personalsakene

Eirin Simonsen
Partner, Brækhus


Hvordan skal du som leder kunne håndtere vanskelige samarbeidsproblemer på arbeidsplassen? Hva gjør du når konflikten ikke ser ut til å la seg løse? Hvordan håndtere anklager om mobbing eller seksuell trakassering? Hvilke tiltak kan du sette inn, og hva bør du absolutt ikke gjøre? Hva er ditt juridiske handlingsrom og hva er dine forpliktelser som arbeidsgiver?

Eirin Simonsen er leder av Arbeidslivsavdelingen i Brækhus advokatfirma DA. Hun har arbeidet med vanskelige arbeidsrettslige problemstillinger i en årrekke. Simonsen er engasjert i hvordan arbeidsgivere kan finne gode og effektive løsninger på disse spørsmålene. I dette foredraget tar hun opp praktiske problemstillinger og gir gode råd.

15.45 – 16.45

Sykefravær:
Oppsigelse ved sykdom

​Lill Egeland
Partner, Simonsen Vogt Wiig


Sykefravær –  Når kan du gå til oppsigelse ved langvarig eller hyppig sykefravær?

Arbeidsgivers håndtering av sykefravær er et juridisk minefelt. Heldigvis står Lill Egeland klar for å vise deg hvordan du kan håndtere slike vanskelige saker uten å trå feil. Det er dessverre mange myter knyttet til sykefraværsoppfølging og vern mot oppsigelse ved sykdom eller skade. Samtidig har vi fått flere viktige avklaringer fra domstolene de siste årene, som gir oss nyttige avklaringer av hva arbeidsgiver kan, bør – eller absolutt ikke må gjøre.

​Lill Egeland er fast juridisk rådgiver for personalavdelingene i flere norske selskap og bistår Nasjonal ekspert som rapporterer om norsk arbeidsrett til EU-kommisjonen. Egeland er medforfatter på arbeidsrett.no (kommentarutgave til arbeidsmiljøloven.)

17.00 – 18.00

Business mingle


Vi legger stor vekt på samhandling og nettverksbygging, og ønsker å skape en arena for kompetanse- og erfaringsutveksling.

Bruk denne muligheten til å snakke med hverandre og med våre foredragsholdere.

Lett servering av vin og fingermat.

18.00 – 20.00

Speakers Dinner

Kun med ‘Full pakke’ billett


Vi har tatt inn en internasjonal tradisjon til skift/acedemy og Arbeidsrettsdagen – og inviterer i år, som i fjor, til speakers dinner.

Vi gir her muligheten for en eksklusiv middag med foredragsholderne og noen utvalgte fagpersoner.

Middagen serveres på Dinner, som er nærmeste nabo til Hotel Continental.

Kjøp din billett i dag!


Våre rimligste billetter ble revet bort på kun et par dager.
Men et nytt begrenset antall Early-bird billetter er nå tilgjengelige t.o.m. 1. august.


Basis

kr 5 200

Fullpris: 6 200 kr
 • Dagspass
 • Mingle
 • Opptak av konferansen
 • Middag med foredragsholdere
Kjøp nå

Full pakke

kr 6 900

Fullpris: 7 900 kr
 • Dagspass
 • Mingle
 • Opptak av konferansen
 • Middag med foredragsholdere
Kjøp nå

Kontakt oss


Har du spørsmål om konferansen, din booking eller har du behov for mer informasjon, send oss gjerne ditt spørsmål ved å bruke kontaktskjema.

Presse / akkreditering/ kommunikasjon:
Carina Åkredalen, daglig leder
T: +47 95 88 21 39
E: carina@skiftacademy.com


Hvorfor SKIFTkonferansene


Vi lever i en verden drevet av endring. Drevet av mennesker som ønsker utvikling, forandring og nye tanker. Det er endringen vi som ledere må stå sammen om, noe vi ikke bare må akseptere, men søke.

Vi mener at forandring er sunt, og at det er det eneste som bringer oss videre – som ledere, som selskaper og som mennesker.

Forandring krever kompetanse – ny kompetanse. Og en forståelse for hvordan man kan benytte seg av eksisterende og nye metoder for å møte morgendagen.

Forandring krever også ny tenking, et skift fra den komfortable status quo til å omfavne det nye, og det usikre.

Vi har gjort det til vår ambisjon å bidra til dette skiftet, og sørge for at dagens og morgendagens ledere sitter med verktøy og kompetanse for å vinne kampen om kunder, talenter og fremtiden.

Vi har valgt å kalle det SKIFT.

Velkommen til oss!