#arbeidsrettsdagen2019


29. oktober | Grand Hotel | OSLO

UTSOLGT

Sett meg på venteliste


#arbeidsrettsdagen2019

29. oktober | Grand Hotel | OSLO

Meld deg på!

Fullt program for dagen kommer fortløpende.


 

Vi gjentar suksessen!


En skreddersydd konferanse for deg som er leder eller HR-ansvarlig.

Det er i år tredje året #arbeidsrettsdagen arrangeres, og for hvert år jobber vi med å gjøre små og store forbedringer som gir deg som deltaker den beste opplevelsen. I år har vi gjort særlig ett stort grep: Vi har flyttet konferansen til nye lokaler, og gleder oss til å se deg i Rococco-salen på Grand Hotel den 29.oktober 2019.

Temaene for dagen er som alltid valgt gjennom en avstemming blant ledere og HR-ansvarlige. Foredragsholderne er deretter håndplukket for å finne den beste personen til å holde hvert enkelt innlegg. Felles for alle bidragsyterne er at de er erfarne og velkjente autoriteter på sine områder, i tillegg til at de er gode på formidling.

Vårt mål er ikke å gi deg en serie akademiske forelesninger innen personaljuss. Vårt mål er å gi deg praktisk og oppdatert kunnskap som gjør at du blir inspirert, trygg, kunnskapsrik og rustet for å ta fatt på vanskelige oppgaver som leder og HR-ansvarlig. Vi ønsker at denne dagen skal være den beste investeringen av tid og penger du kan gjøre for deg selv og ditt foretak i 2019.

Alt er i endring, også spillereglene på arbeidsplassen. Arbeidsrettsdagen speiler aktuell arbeidsrett i 2019. Ikke gå glipp av denne dagen!

Kjøp billett

Hva får du på Arbeidsrettsdagen 2019?


Vi jobber kontinuerlig med å gjøre konferansen bedre for alle våre deltakere.

  • Mer plass – i fjor hadde vi lagt om til klasseromsoppsett, men det ble litt trangt for noen. Så i år har vi flyttet arrangementet til Grand Hotel for å gi dere mer plass.
  • Skreddersydd program – dere som var med oss i fjor har fått være med å bestemme hvilke tema dere ønsker i år.
  • Tilgang til presentasjoner – i etterkant av konferansen vil du motta alle dagens presentasjoner i PDF-format.
  • Kursbevis – alle som deltar får kursbevis som dokumenterer deltakelsen, og viser hvilke temaer som det er undervist i.

Hvem kommer?

Møt Norges fremste advokater innen arbeidsrett.

 

Nicolay Skarning
Partner, Kvale


Anne Marie Due
Partner, Hjort


Ole André Oftebro
Partner, Ræder


Nils Kristian Lie
Partner, Ræder

 
 

Sara Aarseth
Organisasjonspsykolog


Eivind Arntsen
Partner, Brækhus

Image

Tron Dalheim
Partner, Thommessen


 

Program

08.30 – 09.30

Registrering og frokost


Det blir lett servering av kaffe og croissanter.

09.30 – 10.30

Nyheter innen arbeidsrett

Ole Andre Oftebro og Nils Kristian Lie,
Advokatfirmaet Ræder


«Nyheter innen arbeidsretten – viktige lovendringer og nye dommer du må kjenne til.»

Ole André Oftebro
Ole André leder Ræders faggruppee innen arbeidsrett. Ole André har bakgrunn fra Kluge advokatfirma, Øvre Romerike tingrett og Regjeringsadvokaten, og er en etterspurt foredragsholder.

Nils Kristian Lie 
Nils Kristian er partner i Ræder og en erfaren arbeidsrettsadvokat med spisskompetanse på kollektiv og individuell arbeidsrett. Nils Kristian har bakgrunn som advokat i Fagforbundet og Arntzen de Besche.

10.30 – 11.30

Lovens krav til arbeidsgiver

Advokat (H) Anne Marie Due,
Advokatfirmaet Hjort


«Fullt forsvarlig arbeidsmiljø – hva ligger i lovens krav til arbeidsgiver?»

Anne Marie Due 
Anne Marie er Managing partner i Hjort, og har 20 års erfaring som advokat hvor hun hovedsakelig har arbeidet med arbeidsrettslige problemstillinger. Anne Marie Due har i den senere tid bistått mange virksomheter, men også enkeltpersoner, ifm varslinger på grunn av brudd på arbeidsmiljølovens krav om forsvarlig arbeidsmiljø. Gjennom dette arbeidet har hun opparbeidet seg solid kompetanse i hva som ligger i lovens krav til arbeidsgiver om et fullt forsvarlig arbeidsmiljø.

11.15 – 12.15

Lunsj


Felles lunsj for alle deltakere på Grand Hotel.

12.30 – 13.15

Den vanskelige samtalen

Organisasjonspsykolog Sara Aarseth,
Moment Consulting


«Den vanskelige samtalen – hvordan ta opp samarbeidsproblemer og manglende prestasjoner med den ansatte?»

Sara Aarseth
Psykolog og cand. mag. fra Universitet i Oslo. Sara har jobbet som organisasjonspsykolog siden 1999. Hun har omfattende og variert erfaring med utvikling av medarbeidere, ledere og virksomheter i offentlig og privat sektor. Sara har gjennomført videreutdanning i bl.a. organisasjonspsykolog, faktaundersøkelser og kognitiv terapi.

Sara jobber med å utvikle arbeidsmiljøer og menneskene som utgjør dem. Hun har særlig kompetanse på kartlegginger og analyser av arbeidsmiljøer. Sara har lang erfaring med å forankre og skape felles oppslutning om endringsprosesser. Utvikling av ledere og ledergrupper er også en av Saras kjernekompetanser.

13.15 – 14.15

Mobbing eller utøvelse av ledelse?

Advokat (H) Nicolay Skarning
Kvale Advokatfirma


«Mobbing eller utøvelse av ledelse? – hvor går grensen mellom utøvelse av styringsrett og trakassering av en ansatt?»

Nicolay Skarning
Nicolay er en av Norges høyeste rangerte arbeidsrettsadvokater, og en svært engasjerende foredragsholder. Nicolay er kjent for å se nytt på etablerte oppfatninger, og for å formidle vanskelig innhold på en engasjerende, pedagogisk og ikke minst svært lærerik måte. Nicolay er partner i Kvale advokatfirma og har bakgrunn fra blant annet NHO og domstolene.

14.30 – 15.30

Varsling

Advokat Eivind Arntsen
Brækhus Advokatfirma


«Varsling – hva gjør du når du får ansvar for å følge opp et varsel om kritikkverdige forhold?»

Eivind Arntsen
Eivind er en av grunnleggerne av skift/academy og ansvarlig for fagprogrammet for Arbeidsrettsdagen. Til daglig arbeider Eivind som arbeidsrettsadvokat og partner i Brækhus Advokatfirma, og har de siste årene særlig arbeidet med å bistå arbeidsgivere med problemstillinger knyttet til varsling og granskning.

15.30 – 16.30

De alvorlige personalsakene

Advokat Tron Dalheim,
Thommessen Advokatfirma


«Oppsigelse, avskjed eller suspensjon – hvordan håndtere de alvorlige personalsakene uten å ende opp med en rettslig konflikt».

Tron Dalheim
Tron partner i Thommessen advokatfirma og er rangert som en av de ledende advokatene innen arbeidsrett i Chambers&Partners og Legal500.

Tron er en anerkjent rådgiver for norske og internasjonale virksomheter innenfor arbeidsrett.I den senere tid har Tron jobbet med omstillingsprosesser, prosedyreoppdrag og konflikthåndtering innenfor det arbeidsrettslige fagfeltet. Han var oppnevnt som ekspertmedlem i varslingsutvalget.

16.30 – 17.30

Business mingle


Vi legger stor vekt på samhandling og nettverksbygging, og ønsker å skape en arena for kompetanse- og erfaringsutveksling.

Bruk denne muligheten til å snakke med hverandre og med våre foredragsholdere.

Lett servering av vin og fingermat.

Kjøp din billett i dag!


 

Kontakt oss


Har du spørsmål om konferansen, din booking eller har du behov for mer informasjon, send oss gjerne ditt spørsmål ved å bruke chatten vår eller send en mail direkte til oss.

Presse / akkreditering/ kommunikasjon:
Carina Åkredalen, daglig leder
T: +47 95 88 21 39
E: carina@skiftacademy.com

 

Hvorfor skift/academy?


Vi lever i en verden drevet av endring. Drevet av mennesker som ønsker utvikling, forandring og nye tanker. Det er endringen vi som ledere må stå sammen om, noe vi ikke bare må akseptere, men søke.

Vi mener at forandring er sunt, og at det er det eneste som bringer oss videre – som ledere, som selskaper og som mennesker.

Forandring krever kompetanse – ny kompetanse. Og en forståelse for hvordan man kan benytte seg av eksisterende og nye metoder for å møte morgendagen.

Forandring krever også ny tenking, et skift fra den komfortable status quo til å omfavne det nye, og det usikre.

Vi har gjort det til vår ambisjon å bidra til dette skiftet, og sørge for at dagens og morgendagens ledere sitter med verktøy og kompetanse for å vinne kampen om kunder, talenter og fremtiden.

Vi har valgt å kalle det SKIFT.

Velkommen til oss!