Image

Tiltrekk og rekrutter de beste talentene.
Og behold dem.

TBA

Hold meg oppdatert!

Bli med oss på employer branding konferanse & workshop!

Tiltrekk og rekrutter de beste talentene. Og behold dem.


HR i en ny tid
HR ledelse i en ny tid krever kunnskap om juss, mennesker og ikke minst: kommunikasjon. Flere og flere HR ledere jobber tett sammen med markedsførings- og kommunikasjonsavdelingene for å sikre at talentene kommer. Og ikke minst: blir.

Gjør deg mer attraktiv
Rekruttering er noe av det vanskeligste og ressursintensive et selskap kan foreta seg. Employer branding handler om å forenkle kritiske deler av denne prosessen og får talentet til å komme til deg! Det er ikke alle selskaper som heter Apple, Google, Equinor eller Schibsted – men alle kan gjøre konkrete tiltak for å komme høyere opp på listen over selskaper man ønsker å jobbe i.

En intensiv dag
Vi setter opp et intensivt kurs som skal gi deg som HR eller kommunikasjonsleder konkrete verktøy og inspirasjon til å jobbe strategisk med ditt employer brand.

Med en erfaren merkevarekspert som kursleder, samt innlegg fra nasjonale og internasjonale selskaper om mulighetene, best practice og læring av feil blir dette en meget innholdsrik dag.

BOOK DIN PLASS

HVA FÅR DU?

 • Foredrag fra internasjonale og nasjonale selskap som driver målbar og suksessrik employer branding

 • Kurs og foredrag om teknikken bak merkevaretenkning innen HR og kommunikasjon

 • Interaktiv workshop som skal gi deg konkrete verktøy du kan bruke i hverdagen for å utvikle, styrke og vedlikeholde ditt employer brand.

 • Tilgang til digitalt kursmateriell, video av alle seansene, samt tilgang til et digitalt oppfølgingsmøte med en av våre eksperter på området.

 • Avslutningslunsj og mingle

 • skift/academy diplom og kursbevis

Kursleder: Robert Leinders-Krog

Robert Leinders-Krog er en internasjonal strategisk merkevare- og endringsrådgiver. Han har vært rådgiver for ledere og styrer i mange selskaper i ulike bransjer og har vært ansvarlig for strategiske endrings- og merkevarprosjekter for store konsern i hele Europa.

I Norge har han ledet flere kommunikasjons- og merkevaremiljøer, og Robert er i dag leder og gründer av xy.zero.one – et spesialist merkevare-, transformasjons- & venture selskap. Selskapet er også del av Brand Finance Global og representerer den skandinaviske regionen.

I dag jobber han primært med utvikling av større konsern og “startups med ambisjoner”. Han er en erfaren og resultatorientert rådgiver og foredragsholder som lever og ånder for innovasjon, overordnet forenkling samt tilgjengeliggjøring av strategi. Robert tror på samhandling og “co-creation” gjennom å kombinere og lede mennesker med ulike kompetanseprofiler for å avdekke, skape og drive unike vekstmuligheter i markedet.

Linkedin Profil: linkedin.com/in/robertleinderskrog


Marius Steen, Wilhelmsen

Fra blåhval til noe lettere, fra et rykte om gammeldags til noe nytt. Hvordan gjør Wilhelmsen seg dagsaktuell?

Marius Steen er kommunikasjonssjef i Wilhelmsen. Nylig vant de en pris for beste video under HR Nordics konkurranse for beste rekrutteringsfilm. 

Linkedin Profil: linkedin.com/in/marius-william-steen

Lurer på noe – ta kontakt!


Spørsmål rundt booking, kurset eller hva som helst annet rundt skift/academy eller startup brand sprint, send en forespørsel eller chat med oss.

Presse / akkreditering/ kommunikasjon:
Carina Åkredalen, daglig leder
T: +47 95 88 21 39
E: carina@skiftacademy.com


  Hvorfor skift/academy?


  Vi lever i en verden drevet av endring. Drevet av mennesker som ønsker utvikling, forandring og nye tanker. Det er endringen vi som ledere må stå sammen om, noe vi ikke bare må akseptere, men søke.

  Vi mener at forandring er sunt, og at det er det eneste som bringer oss videre – som ledere, som selskaper og som mennesker.

  Forandring krever kompetanse – ny kompetanse. Og en forståelse for hvordan man kan benytte seg av eksisterende og nye metoder for å møte morgendagen.

  Forandring krever også ny tenking, et skift fra den komfortable status quo til å omfavne det nye, og det usikre.

  Vi har gjort det til vår ambisjon å bidra til dette skiftet, og sørge for at dagens og morgendagens ledere sitter med verktøy og kompetanse for å vinne kampen om kunder, talenter og fremtiden.

  Vi har valgt å kalle det SKIFT.

  Velkommen til oss!